Списъкът с любими продукти е празен.

Пречистватели за въздух

Кажете „здравей“ на по-здравословния въздух

Тъй като прекарваме доста време на закрито, климатът у дома се превръща във важен фактор за нашето здраве и благосъстояние. Пречиствателят за въздух е първият продукт от нашия нов асортимент, насочен към подобряване на вътрешния климат.

Пречиствателят помага за подобряването на качеството на въздуха, като филтрира газовете и частиците. Това могат да са замърсители, химикали, полени, прах и миризми. Комбинацията от филтър Hepa 12 , който улавя частиците и въглероден филтър, който премахва газовете, осигурява високотехнологично и ефективно решение за пречистване на въздуха.

Освен физическите ползи от употребата му, пречиствателят оказва положително въздействие и върху психичното здраве. Мисълта, че въздухът, който дишате, е чист и безопасен, има успокояващ ефект.

Настройки според предпочитанията

FÖRNUFTIG има три различни настройки за пречистване, които съответстват на различни нива на шума – най-ниското ниво е подходящо по време на сън. Когато пречиствателят работи на трета степен, приблизителното ниво на доставяне на чист въздух е  130 куб.м./ч.

В унисон с интериора

Изчистеният дизайн и сивият текстилен калъф на пречиствателя за въздух FÖRNUFTIG  създават ненатрапчиво излъчване, което улеснява комбинирането му с различни стилове. Самият пречиствател е наличен в бяло или черно, така че да можеш да избереш най-подходящия за интериора на дома ти.

Удобен за употреба навсякъде у дома


Всеки дом е различен и в този смисъл пречиствателят за въздух FÖRNUFTIG е проектиран с идеята за гъвкаво приложение навсякъде. Той е лесен за пренасяне благодарение на ниското тегло, компактния размер и удобната дръжка. Като алтернативен вариант е възможно да се окачи на стената, вертикално или хоризонтално, за да освободи пространство.

Първи стъпки и употреба на пречиствателите за въздух