Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Пречистватели за въздух

Тъй като прекарваме доста време на закрито, климатът у дома се превръща във важен фактор за нашето здраве и благосъстояние. Пречиствателят за въздух е първият продукт от нашия нов асортимент, насочен към подобряване на вътрешния климат.

.

Пречистватели STARKVIND за помещения до 20 м²

Пречистватели FORNUFTIG за помещения до 10 м²

Пречистватели UPPATVIND за помещения до 7 м²

Кажете „здравей“ на по-здравословния въздух

Поемете си дълбоко въздух и се насладете на качеството на въздуха вкъщи. Пречиствателят помага за подобряването на качеството на въздуха, като филтрира газовете и частиците. Това могат да са замърсители, химикали, полени, прах и миризми, за чието съществуване у дома обикновено не подозираме. 

Освен физическите ползи от употребата му, пречиствателят оказва положително въздействие и върху психичното здраве. Мисълта, че въздухът, който дишате, е чист и безопасен, има успокояващ ефект.

Изчистеният дизайн на текстилните покривни панели на пречиствателите за въздух FÖRNUFTIG и STARKVIND създава ненатрапчиво излъчване, което улеснява комбинирането им с различни стилове. Самите пречистватели са налични в бяло или черно, така че да изберете най-подходящия за интериора на вашия дом.

Нашите пречистватели могат да се управляват ръчно или с помощта на приложението IKEA Home smart и входно-изходното устройство TRÅDFRI.


Интелигентен избор за чист въздух

Пречиствателите STARKVIND ви помагат да пречистите въздуха у дома от прах, полени, миризми и други въздушнопреносими алергени, във всички помещения с размер до 20 м². За да подобрите качеството на въздуха в по-големите помещения, използвайте два пречиствателя заедно. С възможност за безжично управление, с помощта на приложението IKEA Home Smart и входно-изходното устройство TRÅDFRI.

Настройки според предпочитанията

FÖRNUFTIG има три различни настройки за пречистване, които съответстват на различни нива на шума – най-ниското ниво е подходящо по време на сън. Когато пречиствателят работи на трета степен, приблизителното ниво на доставяне на чист въздух е  130 куб.м./ч. Пречиствателите са подходящи за употреба в помещения с размер до 10 м².

Компактно и достъпно решение

Пречиствателите UPPATVIND са малки и практични, но много ефективни. На достъпна цена, те пречистват въздуха в дома ви от вредни частици и полени. Пренасят се лесно от помещение в помещение, за да дишате по-чист въздух навсякъде вкъщи. Пречиствателите са подходящи за употреба в помещения с размер до 7 м².


Удобен за употреба навсякъде у дома


Всеки дом е различен и, в този смисъл, пречиствателите за въздух на ИКЕА са проектирани с идеята за гъвкаво приложение навсякъде. Те се пренасят лесно, благодарение на ниското тегло, компактния размер и удобната дръжка. Като алтернативен вариант, е възможно пречиствателят FORNUFTIG да се окачи на стената, вертикално или хоризонтално, за да освободи пространство. Пречиствателите STARKVIND може да откриете в свободностоящ вариант или вариант с маса. Ако се нуждаете от максимално достъпно и компактно решение, то UPPATVIND е вашият избор.


IKEA Home smart app

Свалете приложението, за да контролирате своите IKEA Home smart продукти заедно с входно-изходното устройство DIRIGERA.


Помощен център

Първи стъпки и употреба на пречиствателите за въздух FORNUFTIG

Първи стъпки и употреба на пречиствателите за въздух STARKVIND

Първи стъпки и употреба на пречиствателите за въздух UPPATVIND