Списъкът с любими продукти е празен.

Изпълнете дома си със звук

Звукът има силно въздействие върху настроението. Подобно на светлината, той създава приятна атмосфера в дома. ИКЕА комбинира своите знания за обзавеждане на дома с големия опит на Sonos в озвучаването, за да създаде безжичните тонколони SYMFONISK.

Защо Wi-Fi?

Безжичната Wi-Fi връзка предава поточно музика, подкасти и радио от вашата мрежа вместо от вашия телефон или таблет, така че да няма досадни прекъсвания от известия или телефонни разговори. Умно и лесно е, и не пропускате нито един бийт.

SYMFONISK е толкова добър, колкото звучи

Толкова е лесно. Просто включете захранващия кабел, изтеглете приложението Sonos на вашия телефон или таблет, след това отворете приложението и следвайте стъпките, за да започнете да слушате своята музика. Всичко е там, от свързването към безжична връзка и настройки на тонколоната ви с технологията Sonos Trueplay до добавянето на любимата ви стрийминг услуга.

Тонколоните допълват атмосферата във всяка стая

Вие управлявате всяка тонколона поотделно с технология за мултирум озвучаване, за да можете да възпроизвеждате музика в една стая, докато децата слушат аудиокнига в друга. Или можете да слушате един и същ саундтрак в целия си дом. Натиснете старт, след което можете да поставите на пауза, да пропуснете песни или да промените силата на звука, като използвате контролния панел в приложението Sonos.

Създайте стерео двойка

Можете да сдвоите две еднакви тонколони SYMFONISK в една и съща стая, за да създадете по-голямо стерео изживяване. Едната тонколона служи като ляв канал, а другата като десен. Стереото създава впечатление за звук, чут от различни посоки с дълбочина и перспектива, като ви дава по-естествено изживяване при слушане.

Система за домашно кино

Можете дори да сдвоите същите тонколони (две настолни лампи SYMFONISK с безжична тонколонка, или две безжични тонколони), които използвате за вашата музика, с продукт за домашно кино Sonos, за да създадете ляв и десен канал за вашето звуково изживяване.

Настолна лампа SYMFONISK с безжична тонколонка

Тази настолна лампа с безжична тонколонка се вписва идеално в домашния интериор и спестява място. Комбинирането на двете функции (светлина и звук) всъщност означава един кабел и един контакт по-малко.

Тонколона-рафт SYMFONISK

Тонколоната, която спечели награда Red Dot, може да се използва и като по-малък стенен рафт или нощно шкафче за мобилен телефон, чаша вода или книга за четене.

ИКЕА и Sonos (иновации в действие)

ИКЕА и Sonos работят в сътрудничество, проучвайки нови начини за интегрирането на звука в дома. Сега можете да се възползвате от нашия асортимент от тонколони SYMFONISK (комбиниращи знанията на ИКЕА за обзавеждане на дома и експертизата на Sonos в областта на звука), за да изпълните дома си с музика. Но кой знае какво предстои утре, така че следете новостите.

“Звукът е мощно средство в създаването на атмосфера у дома. Подобно на саундтрака от любимия ви филм, той превръща ежедневието във вълнуващо изживяване.”
Тад Тулис, вицепрезидент по дизайна в Sonos

Първи стъпки със SYMFONISK

Употреба на SYMFONISK

Често задавани въпроси за SYMFONISK