Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Употреба на SYMFONISK

Употреба на тонколона-картина SYMFONISK

Контролирате звука със специално проектираните бутони за управление на гърба на рамката. Натиснете най-горния бутон веднъж за пускане или спиране, два пъти, за да превключите на следващата песен и 3 пъти, за да се върнете на предишната. Използвайте бутоните +/- за да регулирате силата на звука.

Употреба на настолната лампа SYMFONISK

Можете да включвате и изключвате светлината без да влияете на тонколоната и звука. Спирайте и пускайте звука с вградените в основата на лампата бутони за управление. Натиснете бутона за пускане два пъти, за да превключите на следващата песен и 3 пъти, за да се върнете на предишната. Използвайте бутоните +/- за да регулирате силата на звука.

Как да смените абажура на настолната лампа SYMFONISK

Искате да освежите обстановката в помещението? Изберете от асортимента абажури за настолна лампа SYMOFNISK, които предлагаме, и го сменете само в няколко лесни стъпки.

Употреба на тонколоната-рафт SYMFONISK

Спирайте и пускайте звука с вградените в предната част на тонколоната-рафт бутони за управление. Натиснете бутона за пускане два пъти, за да превключите на следващата песен и 3 пъти, за да се върнете на предишната. Използвайте бутоните /-, за да регулирате силата на звука.

Употреба на SYMFONISK в стерео двойка

Необходимо е да конфигурирате две или повече тонколони SYMFONISK в същата WiFi мрежа. В приложението Sonos, отидете на “Room settings” и изберете една от вашите тонколони SYMFONISK. Изберете “Create Stereo Pair” и следвайте стъпките.

Употреба на тонколоните SYMFONISK в различни помещения

В приложението Sonos, изберете “Rooms”, за да разберете къде звучи музиката. Изберете дали да пуснете различна музика във всяка стая или еднаква навсякъде.

Как да пуснете музиката от едно помещение в друго?

Харесвате музиката, която звучи в съседната стая? Натиснете и задръжте бутона за пускане на тонколоната за няколко секунди и музиката ще започне.

Как да конфигурирате система за домашно кино Sonos със SYMFONISK

Ако използвате Sonos Beam или друга система за домашно кино на Sonos, можете да свържете две настолни лампи или две тонколони-рафт SYMFONISK, за да служат като задни (странични) тонколони в системата ви за домашно кино. Добавете тези тонколони SYMFONISK в приложението Sonos и ги изберете като съраунд тонколони.

Как да настроите SYMFONISK с Trueplay

Първо, конфигурирайте вашата настолна лампа или тонколона-рафт SYMFONISK. За да използвате Trueplay, имате нужда от iPhone, iPad или iPod touch устройство.

В приложението Sonos, отидете в Room settings и изберете вашите тонколони.

В секцията SOUND, изберете Trueplay Tuning и следвайте стъпките в тихо помещение. Използвайте вашето iPhone или iPad устройство като микрофон, като го премествате на различни места в помещението, докато звукът спре. Това показва, че калибрацията е завършена.

Как да използвате Apple AirPlay 2 със SYMFONISK

За да използвате AirPlay 2, първо е необходимо да конфигурирате вашата тонколона SYMFONISK.

Изберете съдържанието, което желаете да слушате на вашето устройство Apple. Натиснете бутона AirPlay на вашето устройство Apple, а след това изберете желаната тонколона.

Как да добавите музикална услуга към Sonos

В приложението Sonos, изберете услугата, която желаете да добавите. Следвайте показаните стъпки, за да свържете приложението Sonos с акаунта си.