Списъкът с любими продукти е празен.

Посрещни есента със стил!

Ето нашето най-ново вдъхновение за есенния сезон. Интериорният дизайнер Линда Охман показва колко е лесно да съчетаеш два стила в дома си. Ела да видиш...

Избери по-нежното излъчване

Този стил излъчва единствено нежност: представи си удобство, пастелни цветове, кадифе и лен. Като за начало избери основа в по-неутрален тон и комбинирай с възглавници и различни материи в по-меки цветове, както и с аксесоари с по-меки форми. Използвай модерни нюанси в розово и жълто. Не е нужно да е нещо скъпо или прекалено изтънчено, за да постигнеш такава обстановка... Може и трябва да бъде забавно и простичко! Лесно е – използвай каквото имаш и добави няколко нови елемента като лампи за маса и вази, за да създадеш хармонична атмосфера.

Комбинирай светло с тъмно

Осмели се да се откриеш, да покажеш себе си и да създадеш дом, който отразява теб. Започни с неутрална основа, като например светла мебел, после покажи индивидуалността си с няколко възглавници и аксесоари в смели смесени мотиви в черно и бяло. Комбинирай с природни форми и керамични акценти в по-светли нюанси. Прекрасен начин да покажеш кой си е като аранжираш изложба от скъпи за тебе вещи. Ако групираш различни ежедневни предмети в най-разнообразни форми и размери, може да се получи неочаквано красива комбинация.

“Мисли за себе си като за художник пред бяло платно. Можеш да вземеш каквото вече имаш и да го направиш да изразява тебе, твоя стил и твоя вкус.”
Линда Охман, интериорен дизайнер

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.