Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Благоприятният ефект от градинарството

Научно потвърдено е, че градинаството е не само полезно като цяло, но че и действително има положителен психологически ефект върху нас. Ние се вдъхновихме да тестваме теориите на практика.

Изцапай ръцете си - бъди здрав!

Проучвания в Алнарп, клон на Шведския аграрен университет, посочват, че прекият физически контакт с растенията може да има положителен, дори лечебен ефект. Колко е хубаво, че има джинджифил! Той е като тортата, която имаш и от която в същото време си хапваш. Можеш да си отчупиш парченца джинджифил (оше докато расте в почвата) и да се насладиш на вкуса му, а след това да оставиш другите му разклонения хубаво да поникнат.

Градинарството (очевидно) е детска игра

Да си посадиш домати е още един много лесен начин да вдъхнеш нов живот. А това занимание заслужава изключително внимание със своята игривост и колоритност. Просто сложи няколко парченца в пръстта и започни да се грижиш за тях. Пролетта е идеалното време за засаждане, така че заедно с близките си, може да направите това заедно.

Сподели радостта си от грижата за растенията

Предай и на другите ентусиазма си от градинарството – раздай малки саксии с растения като подаръци. Всичко, което ти трябва, са семена, салфетки и няколко минутки работа.

Най-добрият приятел на гурме градинарите

Малко неща са по-лесни за отглеждане - и по-вкусни - от домашния кресон. Поръсете семена върху салфетка, поръсете с вода и изчакайте. До дни ще имате богата реколта. А можете да пожънете и успокоение на ума.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.