Списъкът с любими продукти е празен.

Смели есенни цветове

Тази есен е подходящото време, в което да създадеш неповторимо и оптимистично настроение с неочаквана комбинация от наситени цветове и материали. Направи малки, но смели промени за освежаване на дома ти преди настъпването на по-мрачните месеци.

Възглавници, които приковават вниманието

Освежаването на дома може да бъде вълнуващо преживяване. Но откъде да започнеш? Най-напред обнови калъфките на възглавниците. Вярвай или не, няколко цветни възглавници със смели мотиви могат напълно да променят атмосферата в цялата стая. А и това е достъпен начин да изпробваш нов стил преди да направиш цялостна промяна.

Мечтай цветно

Има толкова много правила, когато става въпрос за комбиниране на мотиви и цветове. За есента казваме следното: игнорирай ги всичките. Започни със спалнята и комбинирай плик за завивка със смели мотиви и цветни възглавници в пастелени цветове. Влез в страната на сънищата със стил.

Аранжирай масата в експлозия от цветове

Идеално аранжираната маса е релативно понятие. Сблъсъкът на цветове и мотиви върху трапезната маса е страхотен начин да добавиш еклектично излъчване и настроение. Използвай наличните сервизи като основа и добави интересните прибори на баба или оригинални аксесоари от местния битпазар.

“Не е нужно да декорираш отново целия дом, за да създадеш ново и свежо излъчване.”
Миа Густавсон, ИКЕА интериорен дизайнер

Вдъхновението е навсякъде около нас

Вече си взела решение да освежиш интериора у дома – но как? Огледай се. Почерпи цветно вдъхновение от снимките от последното ти пътуване. Обърни внимание на стенните графити в някой градски тунел. Или вземи камера и се разходи сред природата, за да се заредиш с креативни идеи.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.