Списъкът с любими продукти е празен.

Направи си куклен театър от стара кутия

Когато си купиш нещо ново, не изхвърляй кутията! С малко въображение, боя и плат можеш да я превърнеш в изумителен куклен театър. Гледай това видео, за да видиш колко е лесно!

Куклен театърНаправи си сам

Става бързо! Вземи картонена кутия, ножици, четки, боя (ние използвахме флуоресцентни боички MÅLA във весели цветове), плат, конци и маркери. Изрежи гърба на кутията, но запази страниците, за да може кутията да стои изправена. Нарисувай отпред формата на сцената и я изрежи. Украси я. Направи завесите (заший или залепи с тиксо отвор в горната част, за да прокараш конеца през него). Окачи ги и готово – сцената е готова.


Използвай въображението си

Какво можеш да направиш от една картонена кутия? Това е въпросът, който вдъхнови направата на нашия куклен театър. Бяхме в дома на Хана, Пер и децата им Джак, Ло и Джуно. Татко Пер се въодушеви от предизвикателството и измайстори частта, която изискваше остри инструменти. Ло боядиса (и Дуно помогна с една ивица!), а Джак беше кукловодът, който ни забавляваше с историите за приключенията на смелия бухал.

NEDJA плат, 9,99 лв

VANDRING UGGLA кукла ръкавица, 9,99 лв

MALA флуоресцентна/брокатна боя, 8 бр. в к-т, 19,99 лв

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.