Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Превърни дневната в драматична сцена

Ела с нас да превърнем удобното убежище на един книжен плъх през деня във фантастична магична сцена през нощта.


Започни с основните неща

Започни с обикновена, но топла и уютна дневна в наситени дълбоки цветове, тъмни тонове и пълнещи сетивата материали. През деня тя е приветливо място за леки четива, почивка и дълги разговори. Но когато слънцето залезе, нека да я превърнем в мистериозно и тайнствено леговище.

SANELA калъфка за възглавница, 14,99 лв

VAGMALLA одеяло, 25,90 лв

EKTORP триместен диван, 599,00 лв


Погрижи се за детайлите

Спри да гледаш цялостно на голямата картина и започни да използваш малки детайли, за да създадеш драматичния ефект, който търсиш. С маркер за бяла дъска лесно можеш да дадеш на вазите вид, от който да те побият тръпки. Избери вази с гладка повърхност, за да можеш по-лесно да избършеш мастилото после.

Смекчи обстановката

Ако мислиш, че драматичният ефект от вазите ти е станал твърде „драматичен“, просто добави романтична нотка. Може да е нещо много малко - като красивите изкуствени цветя SMYCKA, които ще прибавят намек за застинал артистичен живот – идеален за темата.

И накрая добави малко мистерия тук...

Мекото LED осветление с топла светлина подсилва драматичния ефект на нашия замисъл. Но ако искаш да направиш още по-силно впечатление, увий лампичките с плат, който е в синхрон с останалия декор, за да създадеш приканваща и ексцентрична атмосфера.

ВНИМАНИЕ – Провери лампите да не се нагряват много под плата!

FILODENDRON плат, 9,99 лв

GODAFTON LED блок свещ, за употреба на открито/закрито, 3 бр/к-т, 25,90 лв

HEKTAR лампион, 99,90 лв


 ... и малко мистерия там

И накрая добави и други призрачни детайли, като тази зловеща ледена ръка например, която можеш да направиш, като замразиш найлонова ръкавица, пълна с вода – тя ще охлажда не само пунша, но ще смразява и гостите ти. С тези малки детайли изведнъж една обикновена стая се превръща в театрален декор за вечеря със специални гости. Внимавай кой още може да се появи на вечерята!

FRAMTRADA чаша за вино, 2,99 лв

TRYGG стъклена купа 28см, 3,99 лв

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.