Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Два стилни начина да обновиш спалнята си

Потопи се в стил, докато спиш! Тук ти показваме два напълно различни начина, по които да преобразиш спалнята си за пролетта, както и всичко, което ти трябва за създаването на всяка една от визиите.

Игрива, максималистична визия

Всъщност това е интериор в меки цветове, в който изпъкват финалните щрихи. Отличава се с нежни форми, усещане за дървесина и няколко цвята. Заиграването с комбинации от цветове и десени превръща леглото в централен елемент на стаята.

Органични мотиви, нежни форми и щипка хумор

Комбинирането на различни десени и цветове често води до учудващо добри резултати. Изпробвай смело и се забавлявай! Ефектът ще е още по-голям, ако останалата част от стаята е с по-семпъл дизайн – например гола стена и светла дървесина.

„Разликата между минимализма и максимализма в интериора не е толкова драматична. Всичко зависи от правилното съчетаване на детайлите.“
Елин Стиерна, интериорен дизайнер, ИКЕА

Контрасти в минималистична визия

Във втората визия основен цвят е сивият и свързва стените на стаята, пода и спалното бельо. Тъмният фон контрастира на тънките линии и акцентите в смели цветове. Забележи как червената линия на стената подчертава останалите елементи в червено.

Тънки линии и цветни проблясъци

Тук визията е изградена чрез взаимодействието на линии, цветове и контрасти. Цветните възглавници изпъкват, а елегантните линии на сивото спално бельо пресъздават мост между матовата стена и мебелите от метал.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.