Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Влез в света на забавленията и игрите с LUSTIGT

Игрите правят света по-голям за деца и възрастни; те отварят врати за безкрайни възможности и допринасят за по-добрия живот у дома. Потопете се в игри с новата колекция игри и играчки LUSTIGT.


Последният глобален Доклад на ИКЕА за детските игри показа, че играта е жизненоважен начин на учене - оформя ни като личности, прави ни по-силни и по-изобретателни. „Затова искаме да насърчим повече игри в живота,” казва Аманда Лундквист, отдел ИКЕА за деца. Новата колекция LUSTIGT дава неограничена свобода. От тихи, развиващи логиката игри до енергични активности за цялото семейство, всички споделят едно общо нещо – нямат начало, край или установени правила.


„Във време, когато и деца, и възрастни живеят под огромен стрес, игрите осигуряват спокойни моменти, в които никой не трябва да доказва нищо.” 

Аманда Лундквист, отдел ИКЕА за деца.“Замисълът на света в игрите LUSTIGT е на дизайнерска агенция Vår – изключителен специалист в създаването на измислени светове, богати на детайли, даващи чувство за място, където играта може да продължава до безкрай,“ казва Джеймс Фучър, лидер на екипа, създал LUSTIGT.

LUSTIGT пъзел, 13,99 лв


За всички дизайнери, работещи върху тази колекция, беше важно всяка игра да е актуална и да е изработена от издръжливи и лесно рециклируеми материали.LUSTIGT е създадена от 8 дизайнера, в това число Мария Винка, Андреас Фредриксон, Сара Фагер и Хенрик Пройц (на снимката), който бил вдъхновен от 7-годишната си дъщеря: „Като всички деца, тя има голямо въображение и обича да си измисля правила. Затова разработих играта със стрелички и другите игри така, че да могат да се играят без предварително установени правила.”

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.