Списъкът с любими продукти е празен.

Идеи за флорален дизайн от експерт

От подобряване на качеството на въздуха до повишаване на концентрацията и намаляване на стреса - домашните растения могат да направят чудеса за ума и тялото. Открийте нови начини за украса с растения чрез идеите на флористката Мириам, страстен любител на зеленина.


Създайте естествен параван Аранжирайте смесица от стойки за растения и висящи саксии, за да създадете стена от зеленина. Можете да я използвате като алтернатива на произведение на изкуството, с която да украсите цялата стена или да я поставите пред прозореца, за да направите по-плавен прехода между вън и вътре.

MUSKOT кашпа, 14,99 лв

RIGGA поставка за закачане на дрехи, бяло, 29,90 лв


Поставете растения на неочаквани места Използвайте саксийни растения, за да оживите празни пространства с цвят и текстура. Мириам държи растение с цветни листа в своята масичка KVISTBRO, а цветовете му си подхождат чудесно с шарките на килима отдолу.

INTAGANDE стъклена чаша, 1,99 лв

KVISTBRO маса с място за вещи, 79,90 лв


Придайте нов вид на аксесоарите за съхранение Опитайте да трансформирате обикновени аксесоари за съхранение в изложба от растения. Мириам е поставила миниатюрни кактуси и сукуленти в джобовете на висящ органайзер за обувки, за да създаде тази висяща градина.

SKUBB висящ органайзер, 16 джоба, 11,99 лв

SUCCULENT саксийно растение със саксия, 11,99 лв


Създайте оригинална поставка за саксии Огледайте дома си за всичко, което може да се използва за стойка за саксии. Поставянето на растение в неизползван фенер или поставка за свещи е лесен начин да превърнете едно саксийно растение в украшение.

MUSKOT кашпа, 14,99 лв

TOPPIG фенер за блок свещ, 25,90 лв


Мириам споделя дома си с повече от 150 сорта тропически растения. „Живея в собствената си малка джунгла; това е начинът, по който се свързвам с природата.“ Разгледайте дома ѝ тук и ще откриете най-добрите ѝ съвети за отглеждане на растения.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.