Списъкът с любими продукти е празен.

3 лесни осветителни решения, които да опиташ през този сезон

Тази зима дръж тъмнината далеч от теб и създай усещане за уют с прости решения за осветление – презареждащи се крушки и сменяеми абажури.


Добави зареждащи се крушки

Дръж дома си приветливо осветен с тази иновативна презареждаща се LED крушка, която се зарежда всеки път, когато включиш лампата, на която тя е завита. Ако токът спре, просто натисни копчето на крушката и тя ще светне ярко, дори и ако я свалиш от лампата. Каква светла идея!

TOSTHULT презареждаща LED крушка, 19,99 лв


Премини на шарени абажури

Освежи лампите за маса и таван по бърз, достъпен и модерен начин, като смениш абажура. Новите абажури RYRA са с модерен дизайн на шотландско каре в топло червено и синьо, които създават уютна приветлива светлина.

RYRA абажур, 19,99 лвОпитай новото суперфенерче 

Никога вече няма да се притесняваш, че си останал без батерии. Вместо това включи това интелигентно, екологично чисто фенерче в контакта и то ще светне автоматично, ако токът спре. Ако ти трябва преносима светлина, просто го извади от зарядното и готово – можеш да тръгваш!

FRYELE презареждащо се LED фенерче, 15,99 лв

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.