Списъкът с любими продукти е празен.

Пет начина да поканиш природата в спалнята си

Позволи на живата природа да разкраси спалнята ти! Дори малките промени, които растенята и осветлението създават, са от огромно значение. Просто наблюдавай как тези лесни подобрения пораждат ново настроение и усещане в стаята.

Позволи на живата растителност да стане едно цяло с леглото ти

Пълзящите растения са прекрасни нощни спътници. Те придават свежест и се преплитат лесно като образуват най-причудливи форми – така както бръшлянът естествено се увива по тръбовидните извивки на таблата на това легло.

Параван преобразен в цъфтяща преграда

Дори и да не са истински, растенията променят облика на една стая. Параван, украсен с изкуствени цветя и листа, ще внесе повече зеленина в спалнята ти.

Под звездно небе

Ако ти допада идеята да спиш под навес от звезди, това е за теб. Може да си намериш клон от дърво, който ти харесва, да го закачиш на тавана и да го обсипеш с блещукащи светлинки. Едно приятно загатване за откритото небе от комфорта на собственото ти легло...

Да заспиш край пламъка на лагерен огън...

Мъждукащата светлина от керосиновата лампа е достатъчна да погъделичка въображението. Нашата димируема LED версия постига същия ефект, но без риска от пожар. А нейният мек, жълт пламък ще усяпокои и настрои сетивата ти за нощен сън.

Прозорци обгърнати от флорална свежест

Ако не ти достига пространство за цветя (или просто време за тяхното отглеждане), защо не се спреш на тези, които са двуизмерни? Декоративните стикери създават цветисти отражения и придават нюансираност на изгледа от прозореца на спалнята ти.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.