Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Направи своя февруари по-зелен

Независимо от това дали пролетта е дошла навън, време е да я поканите вътре. Тук показваме няколко идеи за това как да трансформираш дома си с лесни зелени промени.

Ускорете природните процеси

Ако имате дървета или храсти, които трябва да кастриш, запази отрязана клонка и я внеси вътре. Поставена във вода, тя ще се превърне в красив прозорец към пролетта, вместо да бъде изхвърлена.

Време е да оставим зимните слоеве

Направи освежаващо окастряне на своите уморени от зимата растения. Отрежи пълзящи или умрели съчки, но не ги изхвърляй (чети нататък).

Застинали, но пълни с живот

Окастрените части могат лесно да преживеят втори живот в чаша вода. Събери ги и ги комбинирай, за да създадеш мини градина. Ако ги поставиш на въртяща се поставка, лесно можеш да променяш оформлението и осветлението.

“Засаждането идва с гарантирано удовлетворение. Има толкова много методи, които можете да ползвате. Намери правилния за теб. Независимо дали предпочиташ няколко растения или цяла джунгла, или дори изкуствени растения, няма да сбъркаш.”
Кристина Поспелова, ИКЕА интериорен дизайнер

Преподреди зелените си мебели

Точно както столовете, масите и шкафовете, растенията са част от мебелите ти. Да добавиш нови или да ги пренаредиш – което е супер лесно с кашпа на колелца – може да има голям ефект върху стаята и да добави освежаващото чувство за пролет.

Саксии, колкото ти трябват

Да отглеждаш растения означава да променяш саксиите през определено време. Ако имаш стара счупена или ненужна от глина, натроши я и я смеси с почва, за да подобриш оттичането (и да помогнеш на растенията да растат още по-големи).

Великото разминаване

Да групираш еднакви неща е добра идея – но да групираш различни може да се окаже още по-добра. Миксирайки материали, форми и цветове можеш да създадеш уникална визия. След което, единственото което ти трябва е малко пролетна светлина.

Отгледай градина от нулата

Естествено, растенията не са нещо, което просто да гледаш отдалеч. Превърни го в активно занимание с няколко хартиени чаши и почва и отгледай ново поколение от една семка.

Дай на новите попълнения място до прозореца

Февруари и март са идеални за засяване. След като семената поникнат, вероятно ще има видимо развитие в следващите месеци. Това е драма, на която може да се наслаждава цялото семейство.

Природата е изкуство

Дори изсъхналите листа (или неуспешните опити за градинарство) могат да получат втори шанс в живота – като модели. Позволи на художника в семейството да се пробва да го нарисува и има голяма вероятност то да излезе като чисто ново.

Окачи вечнозелените хитове на стената

Въпреки, че градинарството може и да не е за всеки, дори усещането за растение – или, в този случай, неговата рисунка – може да е достатъчно, за да подобри настроението.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.