Списъкът с любими продукти е празен.

Запази любимите си моменти от лятото

Виж как можеш да запазиш топлите летни емоции през цялата година. Ние отделихме един кът в дневната, за да го посветим на този любим сезон.Ваканционни сувенири

Използвай дребните плажни находки и други любими спомени, за да създадеш кът, който изглежда красиво и успокояващо. Нашата лампа KRUSNING прилича на декоративен купест облак. Няма значение дали ще окачите една, три или по целия таван, от тях поне няма да завали дъжд.

CYLINDER ваза, 25,90 лв

KRUSNING абажур, 29,90 лв

SNIDAD кош, 39,90 лвЛеко и естествено

Светло дърво и малко зеленина завършват ъгъла ни, който ще остане незасегнат от смяната на сезоните. Кристина Бриз, интериорен дизайнер в ИКЕА, добавя: „Тук не се сдържахме и модифицирахме малко лампата KRUSNING. Окачихме няколко хартиени дъждовни капки като закачка с непостоянното време. За разлика от нас, поне растенията им се радват.“

BITTERGURKA лейка, 19,99 лв

SATSUMAS цветарник, 69,90 лв

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.