Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Четири идеи за подходящо настроение с LED осветление

Всички знаем, че LED крушките са малки по размер, имат дълъг живот и спестяват енергия. Но когато става въпрос за домашния уют, LED осветлението често бива пренебрегвано. Представяме ти няколко съвета, с които можеш да имаш желаните функции на осветлението и подходяща атмосфера.

Мека, насочваща светлина

Скрита LED лента, насочена надолу, добавя само нужното количество ненатрапваща се светлина и осигурява напътстващ блясък по време на нощните разходки.

Силата е в количеството

Съчетаването на няколко лампи осветява стаята по различни начини. Като групираш светлинните източници, можеш да постигнеш декоративен ефект, особено ако светлината по някакъв начин е в унисон с формите (тук са комбинирани жълта светлина, сиво стъкло и заоблени линии).

Комбинирай със зеленина и свеж въздух

Има нещо специално в осветяването на нощта извън дома. В градината, на двора, на балкона или просто до прозореца – всички варианти са възможни. Ако можеш, добави няколко растения в обстановката (това създава още по-приятна атмосфера).

Съвременен подход към стандартните решения

Хубаво е да намираш нови начини за задаване на настроение, но понякога просто искаш най-стандартния вариант: чаени свещи, керосинова лампа. И след като се предлагат в LED версии, можеш да имаш най-доброто и от двете – огненоустойчиви, блещукащи светлини.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.