Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Идеи за рожден ден, изпълнен с приключения

Това е специалният ден на твоето дете! Направете си вълнуващо пътешествие – дори ако сте си у дома. Създай тематични декори за различни моменти на деня и превърни рождения ден в игриво пътуване, изпълнено с приключения.

Слънчева сутрин на импровизиран плаж

Покажи се, слънце! Събери семейството около водата и заедно стартирайте деня по незабравим начин. Чеклист: Не смесвай напитките с водата във ваната. Пази се от акули. Измий зъбите след закуска.

На лов в гората

Внезапно се озоваваш в тропическа гора. Бъди първият, който ще създаде железопътна линия в безлюдната земя – и може би ще откриш скрити подаръци. (Хищниците са най-мързеливи около обяд, но бъди внимателен.)

Лагерен огън в края на деня

Вечерта се скрий в твоята палатка в прерията. Време е да си отпочинеш в края на вълнуващия ден. Какъв по-добър начин от това да хапваш маршмелоу под блясъка на импровизирания огън от светещ гирлянд?

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.