Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Как да превърнеш оживената баня в място за релакс

Твоята баня изпълнява най-различни функции в ежедневието. Ето как можеш да се възползваш от функционалността й и същевременно да имаш добри условия за релакс.

Кът за почистващи аксесоари с вградена вентилация

Използвай корниз и завеса за душ, за да обособиш зона, в която да съхраняваш пособията за почистване. Неприветливото оборудване е скрито от поглед, но е с лесен достъп – а потокът от въздух позволява на влагата да се изпари..

Накарай мопа да изчезне

Когато аксесоарите за почистване са подредени, ще ти е по-лесно да ги използваш и да ги върнеш обратно на мястото им. Ако не ти трябват повече, просто издърпай завесата и усети спокойствието, което това ти носи.

Екосистема от хавлии

Релси или кукички, които позволяват на въздуха да циркулира около всяка хавлия, удължават свежестта им. Така хавлиите изсъхват бързо и нуждата от често пране е сведена до минимум.

Решение за съхранение с успокояващ ефект

Не е необходимо да съхраняваш всичко в шкаф. Голяма част от вещите в банята могат да се поставят върку открита етажерка – за да са винаги подръка или да впечатляват с красив дизайн. Добави едно или две растения, за да направиш атмосферата в помещението още по-релаксираща (а и влажният въздух ще им се отразява добре).

Внеси ред в хаосa за по-лесен достъп

Дори да имаш шкаф, в който могат да се поберат всички вещи, заслужава си да използваш и други идейни решения. Съхранявай в кутии комплекти аксесоари за различни дейности – домашни спа процедури, грим, лична хигиена – за да имаш лесен достъп до тях по всяко време.

Създай в банята усещане за повече пространство

Банята може да бъде идеалното място за кратко уединение, но също така и най-оживеното помещение. За да избегнеш евентуално неудобство, обособи кът, който създава усещане за простор и притежава нужните функции – винаги на твое разположение.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.