Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Добави нотка пролетна свежест

Иска ли ти се зимата да свърши най-сетне така, както и на нас? Украси дома си с малки неща, които нашепват за приближаването на пролеттта – от зеленина до сервизи за хранене. А най-хубавото е, че не са нужни много усилия.

Време е за лакомство

Купи и салфетки, облечени във флорални мотиви, ще изпълнят паузата за чай и твоето сърце с пролетно усещане, където и да си. Отдели няколко минути, в които да помечтаеш и да събереш енергия, преди да се върнеш към ежедневните си занимания и усети разликата.

Живей безгрижно

Приготви си лек обяд върху поднос, поднесен с вода от краставици, кошница с пресен хляб, няколко резена от любимото ти сирене и букет от билки. Понякога най-добрите ястия са  най-семпли.

Зелени цветове и спокоен ум

Усети по-близо полъха на следващата ваканция с впечатляващи, органични мотиви като това смокиново дърво върху тези ефирни завеси. Почувства ли промяната?

Пролетта – време за мен

Излез навън, стопли ръцете си с топла напитка и се възползвай максимално от първите пролетни утрини. С меки възглавници за употреба на открито и пуфове, изработени от непромокаем материал, няма да имаш поводи за притеснения при неочакван пролетен дъжд.

Аранжирай масата в близост до природата

Задай настроение за вълнуващи моменти тази пролет и изненадай приятелите си с покана за обяд в закритата градина – и нека природата бъде звездата на шоуто. С маса за покривка, стъклени чаши, подходящи салфетки и здрави, големи сервизи за хранене, хубавата храна и напитките ще са още по-приятни на вкус.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.