Списъкът с любими продукти е празен.

Съчетайте забавления и факти в детска стая като джунгла

Опитайте нашите три съвета, с които децата ви да научат повече за застрашените диви животни и да се забавлявате заедно.

DJUNGELSKOG плюшени играчки, различни дизайни по избор, от ИКЕА

Превърнете приказките за лека нощ във възможности за научаване на нови неща

Защо не опитате да обясните обезлесяването с помощта на приказка за джунглата? Направете историята по-интерактивна, като използвате няколко плюшени приятели, които да изиграят историята! По този начин дори малките деца ще запомнят фактите по-лесно и трудните теми ще бъдат по-лесни за обсъждане.


Съзнайте сцена в детската стая

Накарайте децата да се чувстват по-близо до природата и да научат повече за нея, като създадете джунгла на закрито заедно. Използвайте зеленина от текстил и творчески декор, за направата на който могат да помогнат и децата.

Насърчавайте държанието като животни

Ролевата игра позволява на децата да излизат извън ежедневието си и научават нови неща. Помогнете им да влязат в роля с меки играчки във формата на различни животни.

 

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите! 
Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.