Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Край на оправданията - вземи обяда си в кутия

Носенето на обяд в кутия е добър навик поради ред причини. Но как да се превърне в ежедневна практика? Създадохме списък, с който елиминираме 5-те най-често срещани оправдания, за да не носиш кутия с храна. Добър апетит!

1. „Не изглежда вкусно“

Аранжирай храната, така че да „хваща окото“. Толкова е лесно, че дори ти се струва ненужно, но наистина ще усетиш разликата. Няколко стръка свежи билки добавят гастрономическо измерение на остатъците от храна и замразените ястия. Ако имаш достатъчно количество за цяла салата, вземи ги в малка кутия като допълнение.

2. „Заема много място“

Направи си поставка за съхранение на кутиите за обяд, като едновременно с това усвоиш ефикасно пространството. Използвай кухненско чекмедже и постави в него органайзер, за да имаш винаги подръка необходимите кутии и капаци.

3. „Нямам време“

Приготви всичко предварително (по-късно ще си доволна от това решение). Запази малка порция от уикенда, за да си спестиш време през седмицата. Сготви голямо количество храна и го замрази на порции. По този начин ще знаеш какъв ще бъде следващият ти обяд, ще го приготвяш по устойчив начин и ще намалиш разходите. За разнообразие, комбинирай с различни гарнитури или замени обяда си с работния обяд в кутия на колега.

4. „Пак домакински занимания“

Перфектният обяд може да бъде направен в стъклен буркан или кутия. Така лесно можеш да съхраняваш супи или салати, които да консумираш директно (ще си спестиш допълнителното миене) и можеш дори да аранжираш храната на пластове, за да направиш вкусна и красива визия. Не е ли страхотно?

5. „Забравям я“

Създай си организация, която да ти помага в начинанието. Колкото и просто да звучи, няколко забравени обяда лесно могат да провалят навика. Затова закачи бележка до вратата. Дори можеш да се вдъхновиш, като „рекламираш“ ястието, което си приготвил (или пък създай меню за предстоящата седмица).

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.