Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Време е за джинджифилови сладки – първият вкус на празниците

Празнично време за семейството и приятелите! Декември е месецът за (почти) задължителното печене на джинджифилови сладки.

Традиция, която започва от ранна възраст

Това е най-отличителният вкус на зимните празници за много скандинавци. Тестото от джинджифил датира от много векове и традициите, които го съпътстват са напълно съхранени до днес. Най-вече се консумира под формата на тънки, ронливи сладки, които често се приготвят у дома и в подготовката се включва цялото семейство. За много деца печенето на джинджифилови сладки през този сезон е тяхното първо преживяване в кухнята (включително и тестването на тестото).

Джинджифилови сладки в различни форми и размери

След като тестото е разточено на тънък лист, е време да се изрежат сладките (на шведски се наричат форми от джинжифилово тесто). Пекари от всяка възраст могат да се включат. Тестото е меко и лесно за оформяне, което прави приготвянето още по-приятно.

Да си построиш собствена къща

Основният компонент е напълно готов: джиндифилов сладкиш във формата на къща. Парчетата се слепват с помощта на разтопена захар и се декорират. Направен е да издържи през целия празничен сезон. Тъй като е много вкусен, често се случва да изчезнат някои части. Ти избираш тема, архитектура и сложност. Приятно приготвяне!

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.