Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Забавно и лесно печене на курабийки – за деца

Създай увереност на децата си в кухнята с тази забавна, празнична идея за печене на курабийки, която им позволява те да са в контрол – и се наслади на плода от техния труд!


Дете точи тесто с точилка на маса с брашно.

Лесна задача

Курабийки, къщички, сладки формички за украса на елха – джинджифиловите сладкиши са любимо лакомство през празничния сезон и тяхното многообразие предоставя отлична възможност на децата да се включат. Можеш сам да приготвиш тестото или да вземеш готово, което ще позволи на децата да са в пълен контрол. Готовото тесто означава че няма да се наложи да мерят продукти или да месят тесто. Малките готвачи просто ще трябва да отворят пакета и да се хванат на работа – да разточат тестото с точилката и да изрежат курабийките с формички!

Приближен изглед на дете, което реже тесто с формички на покрита с брашно маса.

Направи си сам курабийки

Напомни на малките готвачи да набрашнят плота или масата, за да не им залепва тестото. Когато е разточено добре, (помни, че колкото по-дебели са курабийките, толкова по-дълго ще трябва да се пекат) децата могат да започнат да изрязват курабийките. Сипи малко брашно в чиния, за да може да набрашняват формичките в него, преди да изрежат всяка курабийка – това ще улесни отделянето на тестото от формичката, без да се развали формата му.

Когато децата са свършили с изрязването, помогни им да покрият тавата с хартия за печене и да подредят курабийките. После печете и се наслаждавайте. Виж по-долу всички продукти, необходими за това вкусно занимание.

Трите деца на Хана с удоволствие приготвят курабийки цяла сутрин на Коледа. „Всяко Рождество ние правим и къщичка от джинджифилово тесто – обикновено не се получава идеална на вид, но те обичат да си я украсят и после едвам дочакват да я изядат, като се надпреварват кой ще си отчупи повече парчета от нея,“ казва Хана.

Тава за печене с изрязани форми от тесто в нея.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.