Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Лакомства, които ти дават и чувство на задоволство

Това е сезонът, в който можеш да се поглезиш малко – с лакомства като новия шоколад BELÖNING с изкушаващи вкусове на червени боровинки и кафе и целия асортимент от бисквити и сладкиши KAFFEREP, всички произведени с отговорност за околната среда, така че докато си похапваш, освен че ти е вкусно, се чувстваш и добре.


Купа с какаов прах и какаови зърна.

По-добре за всички

Какаото във всички шоколади на ИКЕА е сертифицирано по UTZ, което означава устойчиво земеделие и по-добри условия на труд за работниците, като едновременно с това се опазва и околната среда. UTZ е дума от езика на маите и означава „добро“, а BELÖNING е шведска дума за „награда“, затова можеш да си сигурен, че всеки получава нещо добро, независимо дали глези себе си или любителя на шоколад в живота му.

Проследи произхода на какаовите зърна в твоя шоколад или бисквити на www.utzcertified.org/IKEA

Разнообразни бисквити и чаши чай, подредени върху голям поднос.

Сподели вкуса

KAFFEREP са любимите бисквити и сладкиши за „fika” (почивка за чай и кафе) - от био джинджифилови тънки бисквити до шоколадови овесени бисквити, направени с какао, сертифицирано по UTZ. Идеални за почерпка на неочаквани гости или като знак на благодарност към твоя домакин. Просто добави кана горещ, сертифициран по UTZ, чай EGENTID!

Хранителни стоки от ИКЕА.
Хранителни стоки от ИКЕА.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.