Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Нека домът ти заблести с гала атмосфера

Покани чувството за гала атмосфера в дома си! Независимо дали ще посрещаш Нова година, просто за забавление или за по-красиво ежедневие – ето няколко игриво-бляскави съвета как можеш да го постигнеш.


Стъклени витрини на стена с луксозни предмети в тях.

Украса за максимално внимание към подаръка

Мини-витрините BARKHYTTAN придават на съвременното изкуство ново значение. Можеш да промениш съдържанието им за секунди. Просто ги аранжирай така, че да паснат на стила на специален гост, настроение или тематично парти. Постави ги близо една до друга, за да се отличават още повече.

Стъклени лампи върху черен шкаф.

Осветление за настроение с нов аранжимент

Меката топла светлина, която EVEDAL и FADO излъчват, прави чудеса за настроението, където и да ги поставиш. Заоблените им форми и материалът от опушено стъкло са достатъчно красиви сами по себе си, но ако ги аранжираш заедно, можеш да подсилиш ефекта многократно.

Разноцветни възглавници върху табуретка.

Текстил, достоен за гала вечеря

Текстилите като този на табуретката FÄRLÖV и възглавниците SANELA, с приглушените си цветове и кадифен блясък, моментално задават празнично настроение. Комбинирай ги в различни шарки или добави нещо лъскаво за финален щрих.

Масичка с кристални чаши, гарафи и свещници до кресло пред прозорец.

Масичка с табла, превърната в стъклена изложба

Масичката с табла GLADOM е идеална комбинация от дизайн и функционалност. Освен че е малка и преносима, когато наредиш по подносите й бутилки и стъклени чаши, тя моментално се превръща в красива вертикална мини изложба. (Имай предвид, че долният поднос GLATTIS е отделен продукт и не е част от масичката с табла GLADOM.)

Пирамида от чаши пълни с шампанско.Близък план на чаши с шампанско.

Отгоре на всичко

Няма парти, което да не стане още по-оживено с извисяваща се пирамида от пълни чаши. А когато я направиш с достъпните чаши за шампанско STORHET, можеш да оползотвориш останалите пари за други неща (като например златото за ядене, с което сме украсили чашите тук).

Стъклени вази с цветя на рамката на прозорец.

В пълен разцвет

Флоралните аранжировки могат да бъдат в най-различни форми. Ако си такъв щастливец, че след партито да си се оказал с много цветя, аранжирай ги, както на тебе ти харесва. А стъклените вази (и куполи) ще подсилят визуалния ефект многократно.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.