Списъкът с любими продукти е празен.

Как да освежиш дома си с LED гирлянди

LED гирляндите са твърде красиви, за да прекарват по единадесет месеца прибрани в кутия. Използвай ги целогодишно и виж как ще преобразят настроението в дома ти.


Гирлянд от LED крушки SNÖYRA върху маса с чаши, чинии и купи.

Направи трапезата си блестяща

Блясъкът на LED крушките на SNÖYRA може да е топъл, но самите те не са. Те са напълно безопасни за светлинна декорация навсякъде, където ти харесва. Например ако ги поставиш на масата, като част от подредбата за вечеря.

Гирлянд с пухкави топчета с LED крушки LIVSÅR, окачени на стената.

Освети с LIVSÅR

Невъзможно е да игнорираш меките пухкави лампички на LED гирляндите LIVSÅR. Използвай способността им да създават настроение, за да подчертаеш всяко нещо, което искаш да изглежда добре, или просто да осветиш някой забравен ъгъл.

Верига с електрически крушки, със снимки, закачени с щипки на нея.

Под светлините на прожекторите

Освен че са красиви сами по себе си, LED гирляндите могат да бъдат гъвкав материал, от който да формираш своя собствена творба. Използвай ги, за да окачиш на тях неща, които искаш винаги да блестят под прожекторите. С тях е лесно да декорираш и да променяш темата на интериора в дома си.

LED крушки върху картонен символ на мира.

Декорация с вградено осветление

Ако не ти е достатъчно просто да поставиш LED гирляндите някъде, можеш да ги използваш, за да осветиш нещо друго с тях. Като например твое собствено произведение на изкуството, изрязано от картон (идеален начин да рециклираш стара плоска опаковка от ИКЕА).


Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.