Списъкът с любими продукти е празен.

Спасителен план при неочаквани гости

Изведнъж се оказва, че след няколко минути ще дойдат гости и къщата ви трябва да изглежда подредена СЕГА. Имаме някои полезни съвети за тези критични моменти.


Мебели, които ви помагат да поддържате дома подреден 

Когато пространството е ограничено, многофункционалните мебели могат да ви помогнат. Като например модула за сядане VALLENTUNA с ракла. Ето още няколко идеи за това какво да правите, когато няма време за сериозно подреждане.

VALLENTUNA модул с легло и облегалка, 830,00 лв


Бързо разчистване

Разбира се, че вътрешността е от значение, но понякога поизлъсканата фасада е най-доброто, на което можете да разчитате. Когато нямате време за подреждане, просторните контейнери PLUMSA могат да бъдат животоспасяващи. Те могат да държат нещата под контрол, докато ви остане време да се справите със съдържанието. 

PINNIG закачалка, 3 кукички, 29,90 лв

PLUMSA торба за пране, 19,99 лв


Закачете пуфа  на стената

Когато нямате много място, използвайте стените си. Можете да използвате закачалки, за да подредите по тях нещата разхвърляни на пода, за да не ви пречат –  имате дори място да окачите вашия пуф DIHULT, когато не го използвате.

DIHULT пуф, 139,00 лв

FJANTIG кукичка, 3 бр/к-т, 3,99 лв

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.