Списъкът с любими продукти е празен.

Обновете старата стая – окачете картини!

Бърз, лесен и достъпен начин да обновите стаята е да превърнете стените от празно платно в изложба на вдъхновяващи картини, снимки и графични произведения.


Ето няколко съвета как да използвате изкуството, за да внесете живот в стаята. Ако искате да закачите няколко картини, изберете тема, която ги обединява. Може да е цвят, сюжет (море), стил (начин на аранжиране) или снимки на любими хора. Сложете картини, които харесвате! Доброто изкуство носи добро настроение и тъй като е субективно, най-ценни са произведенията, които събуждат вашето въображение! Разнообразете размерите и шарките – малка картина, закачена встрани от центъра на стената или стена, пълна с картини, които не са подредени по определен начин...

HOVSTA рамка, 19,99 лв

ALSEDA, табуретка от бананови влакна, 49,90 лв

KNOPPANG рамка с постер, 8 бр/к-т, 69,90 лв

INDUSTRIELL кресло, 249,00 лв

„В ИКЕА имаме силна и семпла визия за изкуството: то трябва да е достъпно за много хора и да присъства в дома, а не само в галерии или музеи.“

Хенрик Мост, лидер отдел „Творчество“, ИКЕА

Чувствате ли се вдъхновени? Намерете още идеи онлайн.


Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.