Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Превърнете дневната в място за отдих

Има нещо неустоимо в атмосферата на хотелските фоайета. Какво ще стане, ако извадите хотела от картината и пренесете тази атмосфера у дома с вас?


Групирайте мебелите си, за да отворите стаята

Групирането на мебели създава островчета на спокойствие. Вместо да ги нареждате до стените, обособете ги на различни кътове, за да създадете усещане за простор в стаята. Синхронизирайте цветовете в една гама – това ще добави хармония и стил - и се осмелете да оставите някоя красива стена напълно празна.

EKET шкаф с 2 врати и рафт, 129,00 лв

ÅDUM килим, дълга нишка, 199,00 лв

REMSTA кресло, 299,00 лв


Използвайте завеси, за да контролирате светлината

Завесите на няколко слоя предлагат стилен, гъвкав начин за контролиране на светлината и температурата. Използвайте двойни корнизи, тук в комбинация с по-тънки завеси SPARVÖRT и по-плътни – SANELA. Тъмните пастелни цветове и мекият килим допринасят за цялостната атмосфера на уют в този кът.

STOCKHOLM 2017 пуф, 259,00 лв

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.