Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Малки съвети как по-добре да се справиш с безредицата вкъщи

Кратко проучване показва, че за 39% от нас безпорядъкът вкъщи предизвиква раздразнение веднъж или повече пъти седмично. Сложи край на хаоса! Ето няколко умни идеи да реорганизираш и да освежиш дома си.

Идейни аксесоари за открити решения за съхранение

Създай си спокойно кътче, като въведеш в ред нещата, които искаш да сложиш там. Подобри функционалността на мебелите с полезни допълнения за съхранение като приставки за чекмеджета и кутии.

Приготви ястия за една седмица напред

Може да приготвяш ястия веднъж седмично или да запазиш остатъците от храна за следващия ден – и в двата случая решенията за съхранение са ключът към по-лесното ежедневие, пестене на време и намаляване на отпадъците. Използвай капаци (вместо прозрачно фолио), за да запазиш свежестта на храната и избери контейнери от прозрачно стъкло, за да виждаш лесно какво има в тях – така можеш да ги местиш от хладилника право във фурната.

Кутии за организиране на вещите

Не е нужно вещите ти да са затрупани и неугледни. Дръжте принадлежностите си наблизо с новите, стилни кутии RABBLA – изработени от рециклиран полиестер и възобновяем бамбук. Малките аксесоари могат да бъдат прилежно подредени в различните отделения, а стифиращите кутии - деликатно скрити в гардероб или шкаф.

Освежи всекидневния баланс

Подреждането на ежедневните вещи, така че да изглеждат добре, както и добавянето на рафтове за картини, превръщат разхвърляното бюро във вдъхновяващо работно пространство. А пастелените стилно оцветени кутии за съхранение KUGGIS са удобно решение за съхранение на канцеларски материали, документи и други принадлежности – всичко необходимо за работния ден.

Улесни прането

Добави кош TORKIS и сушилник за дрехи PRESSA, за да бъде по-лесно носенето на прането от едно място на друго и за да не губиш поглед върху малки текстилни артикули като чорапи, например. Сушенето във въздуха изразходва по-малко енергия отколкото използването на сушилня, затова окачи твоята PRESSA на простора или на някое слънчево място и я сгъни, когато вече не ти трябва, за да си спестиш пространство.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.