Списъкът с любими продукти е празен.

Нека слънцето освети твоята вечер

Слънчевите дни са тук! Ако това не е достатъчен повод за празнуване, позволи на слънцето да работи на двойни смени. Соларното осветление използва дневната светлина, за да направи топлите вечери на открито по-светли.

Отдай се на пълен релакс

Ако имаш соларна LED лампа, просто я остави да се припича на слънце заедно с теб (И след като е там, защо не я използваш като чадър, под който да сложиш студената напитка?) Когато наближи краят на деня, ще имаш още много слънчева светлина за по-късно.

Добави и малко уют

Без да се нуждаят от кабели, лампите, които се зареждат от слънцето, са лесно преносими. Можеш да ги вземеш с теб на пикник, на разходка в планината или някъде, където можеш да си опънеш уютна палатка за вечерта.

Парти осветление за цялото лято

Окачи няколко соларни лампи за празнично настроение на любимо място, които всяка вечер ще ти напомнят да се  наслаждаваш на момента – и да прекарваш време навън винаги, когато можеш.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.