Списъкът с любими продукти е празен.

Лятна вечеря в бяло

Забавление на открито с гости, облечени в бяло. Така изглежда феноменът “Dîner en blanc” или „Вечеря в бяло“. Виж как можеш да се справиш с организирането на една празнична вечеря.

Романтична вечеря за двама души – или пък за двеста

Концепцията за вечеря в бяло се заражда в Париж, през осемдесетте и романтиката е ключов елемент в нея. Основана е на принципа „донеси нещо свое“, с преносими маси и столове, и лесно се разраства. Вечеря на свещи или голямо празненство – ти избираш.

Функционално и семпло

С лекота можеш да поставиш масата навсякъде. Сгъва се за секунди и също така е идеална за пространства, които използваш и за други дейности освен вечеря.

Детайлите правят вечерята празнична

Вечерята тип „градски пикник“ се нуждае от някои практични решения, но защо не включиш и декорация за повече ефект. Все пак, планираната вечеря е правилното място за големи жестове.

Изчистена и модерна визия

Изискана вечеря или обикновено ястие, тази комбинация със сигурност поставя началото на едно красиво лято.

Красиво аранжирана маса

Правилната подредба на масата може да подобри визията и на най-семплото ястие. Няма значение дали си седнал на маса под дърво или в зала за хранене - избери прибори, които правят случая специален.

Игриво и екстравагантно излъчване

С това съчетание от подбрани материали и изчистени линии ще се впишеш във всяка компания за вечеря. Независимо дали е еднократна вечеря или планирано събитие за целия летен сезон, празнична маса с игрива визия или просто няколко стола и една маса.

Блестящ финал

В края на тази традиционна вечеря в бяло се запалва бенгалски огън. По този начин се отбелязва края на вечерята и е сигнал да сгънеш столовете, и да се прибереш вкъщи. А ако вече си у дома – тогава просто е добър начин да отбележиш момента.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.