Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Подчертан стил и дизайн с три нови идеи за осветление

Осветлението създава красиво измерение в стаята. Покупката на новите висящи лампи ИКЕА ти гарантира високо качество на изработка на ниски цени!

Смел и ярък дизайн

Новите висящи лампи GRIMSAS се предлагат в два дизайна. За първия дизайн, Маркус Арвонен си сътрудничи с модния дизайнер Беа Зенфелд, позната със своя сложен и изтънчен стил, за създаването на дизайн от преплетени форми на жълти морски звезди.

Деликатни бели цветя

Вторият дизайн GRIMSAS е модерна препратка към класическата лампа на ИКЕА MASKROS. В сътрудничество си с Лиса Хиланд, Маркус Арвонен създава внушителна с размерите си сфера от нежни, бели цветя.

Модерни турбинни форми

Индустриалният дизайнер Карл Йоерстам конструира висящата лампа SKYMNINGEN, използвайки 20 извити остриета, с които се постига ефект на ореол над стаята. Моделът е наличен в магазина в бяло и бежово.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.