Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Пространство, в което да отделиш време за себе си

Нещата у дома, които ни помагат да се отпуснем и да се чувстваме щастливи са един уникален микс. Но може ли дом, който показва нашата същност, да бъде също така подреден и да създава усещане за спокойствие? Интериорен дизайнер ни показва как това е възможно.

Срещни се с дизайнера

Интериорният дизайнер Ханс Бломкуист е създал дом около идеята „всичко се върти около мен“. „В този дом трябваше да се усеща баланс в пространството, интериорът да бъде приветлив и да подканва своя собственик към любимите му занимания“, споделя Ханс. „Градският апартамент, който създадохме, е предназначен за някой, който живее сам, знае какво харесва и използва решение за съхранение, което излага на показ любимите му вещи.

Стая с гледка

Тъй като всички дейности като готвене, хранене и други занимания се извършват в едно пространство, Ханс използва цвят и материали, които да обединят отделните зони. „Дърво, кожа и стъкло свързват пространството и задават настроението, внасяйки неподправен уют и топлина“. В кухнята, комбинирането на открити и закрити решения за съхранение създава ред и индивидуалност. „Откритите решения ти осигуряват лесен достъп до всичко, което съхраняваш, така че да отделяш повече време на храната и приятелите!“

Качествен сън

„Искахме да създадем уютно и удобно легло, от което да не искаш да станеш,“ казва Ханс. Мек текстил от естествени материали е използван, за да придаде на спалнята излъчване на бутиков хотел.

Използвай умно гардероба си. Съхранявай в него дрехи, подходящи за сезона, а тези които не ти трябват, ги постави в кутии и ги прибери – така имаш повече място и удължаваш живота на дрехите си!

Организирай пространството в гардероба

Използвай кошове и кутии, както и вградено осветление, за да оптимизираш пространството в гардероба си. Групирай сходни вещи и създай видимост – така можеш бързо да намериш, каквото ти трябва и си спестяваш време и енергия. Ако имаш гардероб PAX, можеш да персонализираш вътрешността му с разделители, стъклени рафтове, поставки KOMPLEMENT и други.

Направи ежедневието по-удобно с план за съхранение

Помисли как искаш да се обличаш, след това организирай решенията за съхранение. „Може би си от хората, които обичат да планират всичко предварително“, казва Ханс. „Тогава лостът за закачалки е подходящ за теб. Можеш да окачиш дрехите най-отпред или в центъра.“ Пробвай различни варианти, докато намериш най-подходящия за теб.

Направи банята си място за презареждане. Поддържай повърхностите чисти, а вътрешността на чекмеджетата и шкафовете подредена, за да протичат гладко дневните ти ритуали.

Дом, направен за мен

В това прохладно таванско помещение за един, можеш да бъдеш себе си, да се разтовариш от ежедневието и да посрещнеш следващите дни. Пространството е приветливо и създава усещане за комфорт – Ханс е използвал комбинация от износени детайли и елегантен стил, за да те впечатли. Най-любимите вещи са на показ, всичко останало е скрито от поглед, което превръща дома в отражение на собственика му.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.