Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Как да създадем уютна и спокойна спалня

Придържай се към простичките решения, когато искаш да създадеш спалня, която отразява същността ти и те успокоява. Открий вдъхновение в текстилите и декорацията в тази спретната и уютна стая.


За да може фокуса в спалнята да падне върху съня и почивката, започни с леглото. Подреди завивки, чаршафи и възглавници в цветове, които те успокояват, независимо дали са спокойни неутрални тонове или уютни по-тъмни цветове. Използвай семпло спално бельо, а после украси около леглото с картини, меки текстури и приглушено осветление. На малка мебел за съхранение под ръка удобно ще можеш да подреждаш основните неща, които ти трябват, непозволявайки на хаоса да завладее мястото ти за отдих.

ELDTOREL калъфка за възглавница, 9,99 лв

STOCKHOLM 2017 кресло с възглавница, 498,00 лв


Вземи контрол върху обстановката около леглото си и създай нещо, което ще обичаш да виждаш, когато се събудиш или заспиваш. Сложи рафтове на отсрещната стена и аранжирай на тях предмети, които са ти скъпи спомени, карат те да се отпуснеш или те вдъхновяват. Това е най-гъвкавият начин на подредба – всеки път, когато искаш нова гледка, просто им размени местата или добави нови предмети.

HARLIGA стъклен купол с основа, 25,90 лв

DALFRED бар стол, 79,90 лв


„Комфорт означава да създадеш място, където не трябва да се притесняваш за нищо,“ казва Юра, който живее в това приспособено бивше складово помещение с партньорката си Констанця. „Просто подреди дома си, както на теб ще ти върши работа и, разбира се, по лесен за поддръжка начин. Научихме, че някои неща са много простички и няма нужда да сме като другите хора – това означава комфорт за нас.“

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.