Списъкът с любими продукти е празен.

Направи място за изненадващи гости

Ако внезапно ти се наложи да приютиш приятел или член на семейството за известно време, не се притеснявай! Ето как да се справиш и да превърнеш престоя му в радост за всички.


Мултифункционално чудо

Нямаш свободна стая? Никакви проблеми! С кушетка в стаята ще си подготвен и за деня, и за нощта. Без значение коя стая ще се превръща в спалня, придай й уют със свежи цветя, шарен текстил и други декоративни елементи.

FYRESDAL кушетка с 2 матрака, 627,00 лв


Открий свобода в детайлите

Ако нямаш къде да прибираш нещата си, използвай мястото под кушетката. Дрехи, аксесоари, спално бельо – хем можеш да скриеш всичко там, хем в същото време ще ти е под ръка. А за да заприлича още повече на спалня и да осигуриш лично пространство, направи разделител за стая с помощта на IVAR и любимия си текстил. Освободи още място, като закачиш на стената сгъваемите столове, когато не ги ползваш.

SARALENA възглавница, 19,99 лв

SNIDAD кош, 39,90 лв

ROMSKOG контейнер за легло, 99,90 лв


„С интелигентни решения за съхранение и сгъваеми мебели, можеш да създадеш привлекателно място, което посреща нуждите на всички както през деня, така и през нощта.“

Елин Хермансон, интериорен дизайнер


Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.