Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Пролетно почистване с дълготраен ефект

Време е да проветриш гардероба и да се подготвиш за новия сезон. Защо не отделиш един ден, за да внесеш положителна промяна? Ето как можеш да организираш сезонното почистване, така че твоето бъдещо „Аз“ да се гордее с теб.

Активно занимание на свеж въздух

Проветри спалното бельо и домашния текстил, и ще ги почувстваш като нови. Събери всичко, излез навън и го окачи на простора в приятно време. Използвай тупалка за улеснение и стартирай упражнението.

Малко удоволствие за есента

Запази свежестта за по-дълго, като поставиш ароматно клонче и бележка в твоите одеяла. Може би това ще ти вдъхне малко повече ентусиазъм, когато трябва да минеш отново на „зимен режим“.

Ден за обновление

След като вече си навън, защо не изкараш всичко от гардероба? Освежи зимните дрехи, преди да ги прибереш обратно и се приготви за лятото. В разгара на сезонното обновяване, обърни внимание и на аксесоарите.

Преобрази любимите дрехи

Изкарай зимните дрехи, за да коригираш малките дефекти. Сега е най-подходящият момент да зашиеш падналото копче или да поправиш скъсан ръкав. В началото на есента, ти ще си вече подготвен.

“Следвай две прости правила, когато използваш решения за съхранение: добре е да знаеш кога вещите ще ти потрябват отново и да се увериш, че ще могат да се използват веднага. По този начин с радост ще се връщаш отново към тях – а не с досада.”
Кристина Поспелова, интериорен дизайнер ИКЕА

Напомни си, че зимните дрехи те чакат

Децата без затруднения могат да преместят от рафтовете вещите, които са леснодостъпни. Затова е най-добре да сложиш етикети на кутиите и да ги надпишеш. Освен това текстилните кутии, през които преминава въздух, са подходящи за продължително съхранение на дрехи.

Извън сезона, но въпреки това на линия

В периоди на променливо време - когато утрото е необичайно студено и сезонът е дъждовен - не бързай да прибираш функционалните си дрехи. По-добре ги постави в кутии и ги съхранявай наблизо.

Подарък за по-далечна дата

Любимите вещи заслужават специално внимание. Полузабравените играчки и бижута създават въодушевление и изненада, когато бъдат намерени след време. Прибери ги някъде далеч от поглед, в очакване на подходящия момент, когато ще ги използваш отново.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.