Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Удобен кът за учене

Да си ученик често означава да не разполагаш с голямо пространство, но можеш да направиш място за учене и почивка с помощта на гъвкави функционални решения, които могат да ти послужат за съхранение, да ти осигурят комфорт и добър нощен сън.

Органайзерът за кабели около бюрото скрива от поглед така необходимите ни зарядни, но в същото време осигурява лесен достъп до тях.

Таблото за съобщения с магнити предлага гъвкаво пространство за закачване на любими спомени, списъци с ежедневни задачи и програма, която трябва да следваш.

Когато пространството е ограничено, разполагаш с по-малко място за мебели, затова най-добре инвестирай в гъвкави решения, които лесно могат да бъдат преместени, като например шкаф с чекмеджета на колелца.

Направи сесиите за учене много по-приятни! Избери въртящ се стол с регулиране на височината и с мека седалка за максимален комфорт.

Шкафът за вертикално съхранение на вещите предлага много място върху малка площ, а мрежестата врата внася още повече стил и осигурява стабилност.

Усвои максимално подовото пространство с мултифункционални мебели. Кушетката може да се използва като диван или легло. Добави разделителни завеси, за да обособиш уютна мини спалня.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.