Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Празнична декорация за маса

Мечтаеш ли си за традиционен празник с модерна визия? Използвай белия цвят като основа и избери детайли в червено и синьо. Добави елхови клонки за повече зеленина и аромат, и светещ гирлянд, за да имаш топла жълта светлина. Сега вече масата е готова!

Нека да блести

Малко неща внасят настроение така, както осветлението. За тазгодишните празници аранжирай масата с много светещи лампички, звездни фенери и свещи. Но се увери, че има достатъчно място и за гостите.

“Празничният сезон е изпълнен с постоянни вълнения – искаме да имаме време за толкова много неща. Затова е най-добре да избереш семпли и лесни решения, като например красива декорация за маса, която не отнема много време. Използвай белия цвят като основа за масата, окачи звезди от хартия над нея, добави светещи гирлянди, свещи и за финал - любимата коледна украса.”
Нина Паркеборн, интериорен дизайнер ИКЕА

“Ако ти е доскучал обикновения сервиз, тогава го презентирай по различен начин. Избери цветна покривка с мотиви и твоите стари чинии, и купи ще са като нови.”
Нина Паркеборн, ИКЕА интериорен дизайнер

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.