Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Три бързи и лесни игри за деца

Няма значение дали става дума за рожден ден или за съвсем обикновен следобед, летните дни са идеалното време за празнуване. Представяме ти три игри, които не изискват особена подготовка и умения.

1. На лов за бонбони

За играта „Риболов на езерото“ е необходимо да окачиш един разделител, например завеса за душ, по средата на касата на вратата. Тук, както и при другите игри по-долу, е използван лесен за монтиране лост за завеси. След това децата могат да се наредят на опашка. Всяко едно от тях трябва да хвърли въдицата, на която е завързана щипка за дрехи с помощта на тънко въже и да види какво ще хване с нея – може би след няколко опита ще се закачи торбичка с лакомства. Издърпай улова!

2. Танцувай лимбо

Време е за лимбо! Микс от баланс, гъвкавост и игра в едно – лимбото предлага на всекиго по нещо. Окачи лост за завеси – увери се, че лесно може да се регулира височината – пусни музика за повече настроение и нека забавата започне. Колко ниско можеш да слезеш?

Събуди състезателния дух

Създай още по-весела атмосфера, като добавиш текстилни ленти върху лоста. Какъв е твоят резултат? Постави стикери на рамката на вратата, които да отразяват резултатите на всеки.

3. Окачи подаръци

За да задържиш интереса на голяма група деца, понякога се изисква голяма доза креативност. Раздаването на подаръци е едно от най-             честите решения. (Ако пък всичко друго се провали, сервирай сладолед.)

Всеки получава диво животно

Окачи плюшени играчки една до друга или други малки подаръци, с помощта на панделки, върху лост. Заведи всяко едно от децата със завързани очи до окачените играчки, за да отреже панделка и да грабне своята награда (внимателно с ножиците).

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.