Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Как да подобриш благосъстоянието си с помощта на растения

Отглеждането на растения не е просто приятно занимание. То може да бъде изключително здравословно (не спирай да четеш, за да разбереш повече). Предлагаме ти да разгледаш някои от най-добрите ни идеи за по-зелен дом.

Създай своя зелена стая

Зеленината оказва положително въздействие. Дори науката го потвърждава (последвай линка в края, за да прочетеш повече). Достатъчно е да имаш само няколко растения. Но пък и повече да са, няма проблем. Рецепта за здравословен кът: постави любимия си стол до прозореца, сложи растения върху всяка повърхност, добави лампа и странична масичка, и за завършек избери меки възглавници и одеяло.

Постави растенията нависоко

Дневната светлина и излагането на слънце не винаги са достатъчни у дома. Там, където ги имаш, създай вертикална градина. Използвай етажерка с тънък дизайн, която ще пропуска светлината, без да закрива гледката.

Събуди се сред зелена светлина

Растенията са страхотна компания до леглото. Освежават въздуха, а и са приятна гледка за окото, когато се събудиш. Постави ги до прозореца през деня и ги премести по-близо вечерта.

Внеси свежест в ъглите

Ъглите са онази част от дома, която винаги има нужда от малко екстра внимание. Маса или рафт с растения може да ги превърне в най-оживеното място на стаята, дори когато пространството е ограничено. За още по-голям ефект, добави лампа със силна светлина.

Градина в буркан

Една оранжерия не е нужно да бъде непременно голяма. Напротив. Постави растения в отделни буркани, за да създадеш инсталации, които са декоративни и привличат вниманието (Оставяй бурканите отворени от време на време, за да влиза въздух).

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.