Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Забавно ново осветление за детска стая

Новата висяща лампа TROLLBO е създадена, за да превърне детската стая във вдъхновяващо кътче за растеж и игра. Тя е също така един продукт, отговарящ на повече от един критерий за устойчивост.

Създадена за по-светло бъдеще

TROLLBO е първата детска лампа на ИКЕА, която е направена от рециклирани PET бутилки и по този начин, с намаляване на употребата на нови суровини, се ограничава вредното въздействие върху климата. Лампата се сглобява лесно – шест плоски парчета ѝ придават форма на циркова шатра.

Висяща лампа, която се променя заедно с твоето дете

Сферични аксесоари или флаг могат да се добавят като украса на кабела на TROLLBO, за да подсилят цирковата й колоритност. Когато детето порасне, тя може да промени или върне първоначалния си вид, тъй като декорациите лесно могат да бъдат премахнати. „Това означва, че лампата отговаря на няколко критерия за устойчивост,” казва дизайнерът Стина Ланеског.

Забавни игри с плоски пакети

TROLLBO се доставя в плоска кутия, която има функция и на оцветяваща книжка. Изрежи цирковите тематични герои за детето си, остави го да рисува или оцветява върху тях, а после може с творенията си да украси и своята стая.

Децата – под светлините на прожектора

„Обичам да творя за деца. В сравнение с нас възрастните, те виждат и се отнасят към нещата по различен начин. Създадох дизайна за TROLLBO вдъхновена от стари циркови палатки. Надявам се тя да внася усещане за уют и щастие във всеки дом, но най-вече детето да я чувства като „неговата и само неговата лампа,” споделя Стина.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.