Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Уютен дом за голямо семейство

Пер и Хана живеят с трите си деца в стара къща на един хълм, а дядото живее в малка къща в градината им. Добре дошли в техния дом, където уютът царува, детството се празнува и въображението на децата може да се вихри на воля.


Момче на диван с помощна масичка и осветление.

Планувай дневната за времето заедно

Семейството е преместило дневната от горния на долния етаж, когато най-големият им син Джак получава собствена стая. Въпреки че е малка, настоящата дневна върши много работа. Удобният диван и възглавниците са идеални са почивка, а масичката с място за съхранение побира всички играчки, когато не се използват. „Знаем, че е малка, но е уютна, а ние обичаме да се сгушваме един в друг,“ казва Хана.

Кухня с бели шкафове, висящи кърпи и поставки за растения.

Създай подвижна кухня за цялото семейство

Кухнята е била първата стая, която семейството ремонтира, като заменя рафтовете и различните шкафове с дълбоки чекмеджета, които са много практични за децата. Те купуват кухненски шкафове BODBYN от ИКЕА, а Пер прави остров с колелца от шкафове от ИКЕА и сега домът им се променя според нуждите в живота им.

„Помните ли онова чувство, когато като дете вярвахте, че светът е вълшебно място? Това искам да запазя в дома ни”

Хана

Уютна спалня със сиви стени и сиви и сини възглавници, хвърлени на легло, с дисяща над него лампа.

„Няма план, не откачам на тема интериор, но за мен е важно домът ни да ни носи радост. Той е място за игра и освобождаване от стреса.“

Хана

Забавна детска стая с бели стени, поставки за книги, къща за кукли и много картини по стените.

Дай на децата място да растат

В стаята на Ло и Джуно Хана е избрала да сложи легла с разтегателна рамка, които да растат с децата им, а шкафчето за книжките до едното легло им дава удобна възможност да се зачетат в някоя от тях по всяко време на деня. „Важно е децата да се научат да се забавляват сами,“ казва Хана.

Дядо и внук седят на маса в стая с бели дървени стени.

Събери различните поколения

По-рано тази година семейството поканва бащата на Хана, Яри, да живее с тях и му сглобява малка къщичка в градината им, за да осигури на всеки лично пространство. Яри поддържа стаята си семпла, но удобна – с много възглавници за комфорт и множество слоеве спално бельо. Вратата му е винаги отворена за посетители: „Той и Джуно са най-добри приятели,“ казва Хана.

План на дома на Пер и Хана.

Промени дома си така, че да е подходящ за семейство

През последните 4 години семейството е пораснало и нуждите и приоритетите му са се променили. Дневната е променяла местонахождението си три пъти и е станала най-важната стая за времето на семейството заедно, откакто Джак получава собствена стая и Яри се нанася при тях. „Правим го и защото ни е необходимо, но и защото е енергизиращо,“ казва Хана. „Четох, че е стимулуращо за мозъка да сменя това, което вижда всеки ден.“

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.