Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Започни деня си по правилен начин, част 3

Създадохме решения за спалня, за да помогнем на три напълно различни личности да започнат обещаващо деня си. Това решение е точно за теб, който искаш да поканиш природата в спалнята си.

Ранна утрин в прекрасна домашна обстановка

Успокояващото присъствие на растенията може да създаде в стаята истинско усещане, че си навън сред природата. Постави бюрото си точно до прозореца, за да си направиш слънчева терапия в началото на деня.

Стил Серенгети

Добави към естественото усещане аксесоари от дърво и текстил (макрамето, което придържа лампа MULLBACKA не е част от продукта). Преди да разбереш, твоята спалня ще заприлича на оазис от африканската савана.

Улови аромата на един прекрасен ден

Когато си заобиколен от хлорофил, можеш да се насладиш се на чаша прясно кафе докато планираш своя ден – след това се зареди с енергия и посрещни новото предизвикателство.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.