Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Програма на ИКЕА за проектиране на кухня

Ако се нуждаете от индивидуален проект за кухня, вижте какво да направите, преди да ни посетите. Очакваме ви след това в магазин ИКЕА, за да финализираме проекта заедно. Изготвянето на индивидуален проект за кухня от наш сътрудник е безплатно. Предоставянето на проекта на електронен или хартиен носител се извършва след заплащане на цена от 50 лв. с ДДС. Сумата се приспада в пълния си размер при закупуването на кухнята в срок до 90 календарни дни от датата на предаване на проекта.

Или пък можете да се опитате сами да проектирате чрез нашата специална 3D програма. Тя ви дава възможност да изпробвате различни конфигурации и да придобиете добра представа за това как ще изглежда кухнята ви. Когато приключите, разпечатайте чертежите и списъка с артикули или запазете проекта на нашия сървър. След това елате в магазина, където нашите сътрудници ще ви помогнат да превърнете проекта в реалност.

Важно! Програмата за 3D проектиране на кухни на ИКЕА изисква нова регистрация. Не е възможно да използвате тази за IKEA.bg. Условия за ползване на програмата

Програмата за 3D проектиране на кухни не е достъпна през мобилен телефон или таблет. Моля, използвайте настолен компютър или лаптоп.

Новата Програма за проектиране на кухни на ИКЕА

Искате да използвате новата програма на ИКЕА, за да проектирате вашата мечтана кухня?

На 20.06.2022 заменихме настоящата програма за проектиране на кухни на ИКЕА с нова.

Тя е интуитивна, забавна и е събрала всичките ни интериорни знания, за да ви вдъхнови и да ви помогне при изработването на вашия проект за кухня.

Ако започнете проекта си в настоящата програма на ИКЕА, няма да можете да го отворите по-късно в новата Програма за проектиране на кухни. Не се тревожете! Ние ще запазим вашия проект и ще ви помогнем със следващите стъпки.

Онлайн запазване на час

Вече сте започнали проекта на вашата мечтана кухня?

На 20.06.2022 заменихме настоящата програма за проектиране на кухни на ИКЕА с нова.

Ако вече сте започнали проекта си в настоящата програма на ИКЕА, няма да можете да го отворите по-късно в новата Програма за проектиране на кухни. Не се тревожете, ние пазим проекта ви! За да ви помогнем със следващите стъпки, моля, запазете онлайн час за проектиране на кухня.

Онлайн запазване на час

Разполагате със завършен проект на кухня и желаете да я закупите?

На 20.06.2022 заменихме настоящата програма за проектиране на кухни на ИКЕА с нова.

Вече създадените ИКЕА проекти няма да могат да се отварят в новата Програма за проектиране на кухни, но не се тревожете! Свържете се с нас и ние ще ви помогнем да създадете кухнята на мечтите си!

Онлайн запазване на час

  Вижте как ще изглежда кухнята на мечтите ви в 3D!

Това е чудесен начин да придобиете общ поглед и да усетите атмосферата на вашата кухня, още преди тя да се появи в дома ви. Освен това е и лесно – програмата ни за проектиране е разбираема и е предназначена за всички, които биха искали сами да бъдат дизайнери на своята кухня.

   
Изгответе подробна схема

Можете лесно да преминавате между 3D изглед и скица на кухнята. 3D схемата се актуализира с добавянето на размерите на стените и поставянето на прозорците, вратите, шкафовете, електроуредите и т.н.
  
 
   
Пълен списък с артикулите

Всеки един артикул, който добавяте към проекта си, автоматично се отбелязва в списък с името, описанието, основния материал и цената му – цялата информация, която ще ви е необходима, преди да дойдете в магазина.
  
СИСТЕМНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ


Операционни системи

                                            

Windows: 1 гигахерц (GHz) или по-бърз; 256MB графична карта; Системна памет 4GB или повече; поддръжка на DirectX 9.0 c графична карта; Резолюция на дисплея 1024 x 768; Широколентова интернет връзка; Win 7 или по-висока версия.

MAC: 1 гигахерц (GHz) или по-бърз (само за процесори Intel); 256MB графична карта; Поддръжка на OpenGL 2.0 графична карта; Резолюция на дисплея 1024 x 768; Широколентова интернет връзка; Mac OS X, Yosemite 10.10 или по-висока версия   

Съвместими браузъри

Windows 10: Edge Chromium; Firefox; Chrome за Windows.

Важно! За да функционира Програмата за проектиране на кухни, трябва да ползвате: ADLog UTC-520F specifications: Intel core i5-6300u 2.4 Ghz (или еквивалентен); 256GB SSD; 8 GB RAM (минимално); Intel HD graphics 520 (или еквивалентен), монитор Aspect ratio: 16:9; Resolution: Full HD resolution (1080 x 1920); препоръчан размер: 21” или по-голям. Възможно е плейърът да функционира и в по-нови браузъри. Уверете се, че не използвате IE в режим на съвместимост. Също така деинсталирайте всички предходни инсталации на плейъра в браузъра. След това инсталирайте плейъра. За да инсталиране на допълнителния модул (plug-in) за Mac, следвайте инструкциите на екрана.