Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Непретенциозно, но красиво подредена маса

Подхождай по-спокойно към приемането на гости у дома и по-често кани приятелите си да се събирате заедно. С тази простичка украса на масата ще прекараш по-малко време в подреждане и повече време в наслаждаване на компанията на твоите гости.


По-интересно е когато не е идеално. Започни с памучен тишлайфер и ленени салфетки, за да създадеш неутрална цветова основа. Използвай дървени дъски за рязане като подноси за сервиране – те са идеални за малки хапки или филийки хляб и сирена. Сложи приборите в стъклени буркани на масата, за да може гостите ти да се самообслужват с каквото им е необходимо. За простичка украса в средата на масата сложи кана с клонки от есенни или вечнозелени растения.

VARDAGEN кърпа за съдове, 5,99 лв

DRAGON лъжички, к-т 6 бр, 9,99 лв


„Подреждането на масата съответства на стила ми на посрещане на гости – ако е твърде педантично подредено, гостите може да останат с усещането, че трябва да седнат и да чакат храната да им бъде сервирана в чиниите. А аз искам хората да се чувстват свободни да си взимат каквото им е необходимо.“

НаталиНатали черпи вдъхновение за непринудената атмосфера и подредба на масата от извънградската обстановка около своя дом. Без значение дали са само тя и съпругът й Дъг или цяла компания за вечеря, целта й не е да  постигне съвършенство. „Прекрасно аранжирана маса може да изглежда брилянтно, но не винаги е реалистично да подреждаме така,“ казва Натали. „Аз предпочитам идеята да трябва да събирам столове от всяка стая вкъщи, когато ми се налага да осигуря място за повече гости!“

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.