Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Празнувай Нова Година със стил

Броенето статира! Направи последната вечер от годината незабравима, като си подариш впечатляващо парти.

Нека да бъде запомнящо се

Коктейлни хапки или декорация със златисто ламе – това е нощ, в която можеш да бъдеш екстравагантен. Остави подбраните детайли за събитието да блеснат. Не спирай с идеите, докато не можеш да кажеш къде свършва храната и къде започват декорациите.

Блестяща вечер

Настани се до прозореца и се наслади на фойерверките в небето. Те са също толкова впечатляващи от разстояние. Но се увери, че лакомствата и напитките са наблизо (спокойно можеш да сложиш близо до тях и LED свещи).

С повече светлина за настроение

Аранжирай дома си за този момент. Използвай свещи,  LED гирлянди и лампи, за да превърнеш нощта в бляскаво събитие както навън, така и вътре.

“Голяма част от хората изпитват напрежение, когато трябва да се социализират или да посетят парти на Нова година. Искам да покажа, че е напълно нормално да празнуваш и сам – и пак да имаш празнична вечер.”
Саша Антич, интериорен дизайнер ИКЕА

В очакване на новото начало

Наслади се на хубавата вечер и нека годината има успешен край. Следващата ще е изпълнена с обещаващи моменти. Честита Нова Година!

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.