Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Как да създадеш дом в дома си

Това, към което един тийнейджър се стреми е  независимост. Когато напускането на дома не е алтернатива в близките няколко години, тогава обособяването на част от дома като отделно жилище е добро, временно решение.

Удобни решения за бързи промени

Когато пространството е ограничено, гъвкавите мебели могат да бъдат чудесни помощници. Леснопреносими, мултифункционални вещи (като например щора, която едновременно покрива етажерката и се удвоява като кино екран) могат да бъдат приспособени спрямо нуждите ти, да се аранжират по различен начин и по-късно да бъдат пренесени в нов дом.

Разчупи рутината в сортирането на прането

Хвърлянето на дрехите върху пода е почти като закон на физиката. Вкарай малко игровизация и отбелязвай точки в коша за пране, и това ще е достатъчно да разклатиш баланса.

Допълнителен бонус – минибар

Бар зоната за лично ползване намалява нуждата от разходки до кухнята. Добави и звукова система, за да си готов да посрещнеш уикенда с подобаващо парти.

Всички аксесоари на едно място

Може би искаш да се погрижиш за външния си вид или да съхраняваш важни вещи наблизо – тези решения за съхранение на малки аксесоари са винаги от полза.

“Не се нуждаеш от напълно оборудвано домакинство, за да се чувстваш в свой дом. Обособяването на собствено пространство може да означава много за някой с нарастваща нужда от независимост – както и за поддържане на баланса в дома.”
Кристина Поспелова, интериорен дизайнер ИКЕА

Рафт със стари спомени

Нали знаеш този хубав детски стол, който не искаш да изхвърлиш, но стои неизползван? Проблемът е решен! Използвай куки и го превърни в част от декора. Идеално място за твоите най-ценни вещи или пък за филмов прожектор.

Край на хаоса около кабелите

Организацията на кабелите винаги е предизвикателство. Комбинацията от кукички и кутии може да бъде добро начало. Когато не използваш работното пространство, сгъни масата, за да скриеш зарядната станция.

Съхранявай всичко на една ръка разстояние

Нощното шкафче понякога може повече да пречи, отколкото да е от полза. Вместо това използвай модула за библиотека във форма на стълба. Върху импровизираните стъпала можеш да окачиш всичко, което искаш да съхраняваш наблизо.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.