Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Празнични емоции за цялото семейство

Импровизираните моменти правят празника незабравим - особено, когато всеки се включва в забавленията. Вдъхнови се от тези идеи за моментите, в които се нуждаеш от повече места за сядане в празничния период.

Специално място за най-малките

Издръжливите, люлееши се столове като този помагат на децата да развият чувство на баланс, докато растат – освен това са с подходящ размер, за да се използват като допълнително място в дневната, когато роднините са на гости.

Време за приятни разговори

Има място за още един! Този фотьойл е с достатъчно големи размери, за да може внучето на баба да седне до нея, когато няма други свободни места (или просто, за да получи прегръдка). Лампата и масичката с табла предлагат допълнителен комфорт за моментите, посветени на приятни истории.

По-топла зима за всички

Пристигането на зимата носи със себе си вълнуващ свят от нови аромати и вкусове, а в Швеция празнуват с глог - плодова напитка с ароматни подправки. Спокойно можеш да си направиш глог по твоя рецепта за празничните дни или пък да опиташ също толкова ароматния VINTERSAGA – създаден по традиционна коледна рецепта (без алкохол), на която всеки ще може да се наслади.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.