Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Развихрете въображението си с решения за съхранение по ваш вкус

Проектирайте пространството около вас така, че да отговаря на вашите нужди. С помощта на системата от елементи за съхранение SVALNÄS можете да създадете най-различни комбинации, съобразени с вашите потребности. Изработена от бамбук, тя е твърда, устойчива и заема минимално място.Покажете или скрийте 

Проектирайте смесица от отворени и затворени решения за съхранение, така че всичко да има своето място, колкото и разнообразна  да е колекцията ви от вещи. Със системата SVALNÄS можете да комбинирате рафтове с различни дълбочини и ширини с плъзгащи се врати, чекмеджета и отделения, за да създадете свой собствен склад на стената.

SVALNÄS рафт с разделения, 50,00 лвРаботно място сред рафтовете

Нуждаете се от бюро у дома, но нямате място за цял офис? Създайте достатъчно място, където да преследвате мечтите си и същевременно спестете пространство, като просто добавите бюро сред останалите рафтове. Системата SVALNÄS има чекмеджета за дребни предмети като канцеларски материали или някои от по-необичайните неща, които са необходими за вашето хоби!

YPPERLIG канцеларски принадлежности, комплект, 19,99 лв

SVALNÄS комбинация от артикули за съхранение, стенен монтаж, 279,00 лв

Открийте своята комбинация от SVALNÄS в магазина и онлайн.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.